Pàgines

dilluns, 4 de maig del 2015

TAULA RODONA




CÀRITAS, MANS UNIDES, MISSIONS I CONFER ORGANITZEN UNA TAULA D’EXPERIÈNCIES
Palma, 04 de maig de 2015 09:00:00
Com a cloenda de la campanya “Una sola família, aliments per a tothom”.
Aquesta campanya la va posar en marxa Càritas Internationalis el mes de desembre de l’any 2013, amb el recolzament del papa Francesc, davant el permanent drama de la fam en el món i l’escàndol de la desigualtat entre ciutadans i pobles de la terra. Ja l’any 2000, 189 caps d’Estat i de Govern, a la seu de les Nacions Unides, es comprometeren per treballar en la consecució del anomenats 8 Objectius del Desenvolupament de Mil·lenni l’any 2015, i un d’aquest objectius era acabar amb la fam. Hem de reconèixer que encara hi ha molt de camí a recórrer.
La Taula d’experiències vol ser una mostra de la situació de necessitat de l’essencial per part de pobles del món i el compromís de persones de la nostra Mallorca que treballen per eradicar aquesta drama permanent de la fam.
Moderarà la taula d’experiències la Delegada de Missions, Catalina Albertí, i presentarà el sentit de la campanya Mn. Guillem Vaquer, Delegat de Pastoral Caritativa i Social. Els participants seran:
Reina Lladó, metgessa nutricionista
María José Verdeguer, religiosa agustina
Bàrbara Picornell, treballadora social
Jaume Mas, prevere diocesà
L’acte tendrà lloc al Centre de Cultura Sa Nostra (Carrer de la Concepció de Palma) el proper dimarts, dia  5 maig  2015






Gesto de denuncia

Publicado: 8 mayo, 2015 en cuatro líneas
 
Evangelio, Justicia y Derechos Sociales, la plataforma de más de 40 organizaciones católicas de Madrid va a realizar un gesto de denuncia de la situación social, económica y política defendiendo que “Otra economía es posible y necesaria” para mantener la dignidad de la persona. Invitan al acto que tendrá lugar el próximo sábado 9 de mayo a partir de las 12 horas, junto al Museo Reina Sofía de Madrid, en el que expresaremos nuestra indignación como cristianas y cristianos ante la situación en que nos encontramos.
Para más información: evangelioyjusticia@gmail.com




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada